Menu Er is nog meer
2017

Dirk bestaat 75 jaar en trakteert!

De melkhandel van toen groeide in driekwart eeuw uit tot een succesvolle supermarktketen met meer dan 1,6 miljoen klanten per week bij maar liefst 118 filialen. Daar blijft het niet bij.

Het jubileum van Dirk vieren we. En goed ook. Met een waar Prijzenfestijn. Immers, wie jarig is, trakteert en dat doen we dan ook met heel veel prijzen. Tijdens het Dirk Prijzenfestijn maakt men kans op één van de 4.600 prijzen uit de prijzenpot met een totale waarde van 100.000 euro.

Wie jarig is trakteert en dat doen we dan ook met héél véél prijzen.

Voor elke 15 euro die je als klant bij Dirk besteedt, ontvang je een kraskaart met een unieke code. Via Dirk.nl/75 jaar checken deelnemers massaal of ze een van de vele duizenden prijzen uit het prijzenpakket hebben gewonnen.

Prijzenfestijn

Het Prijzenfestijn past precies bij het DNA van Dirk: Alles voor de klant. En al 75 jaar een scheutje meer. Net zoals toen Dirk van den Broek begon in 1942 in zijn melkwinkel, op het Mercatorplein.
In driekwart eeuw is de melkwinkel uitgegroeid tot een enorme supermarktketen met een geweldige uitstraling. Maar liefst 96 procent van Nederland kent Dirk, één op de vier Nederlanders winkelt bij Dirk. Dat zijn waanzinnige cijfers. Op naar 100 jaar Dirk!

Zelf een leuke ervaring met Dirk die je wilt delen?

Heb je zelf ook een leuke ervaring over Dirk of een mooie anekdote over 75 jaar Dirk van den Broek? Deel het met ons. Dat kan van alles zijn. Als het maar typisch Dirk is. Kortom: leef je uit! We nemen natuurlijk even contact met je op!

    Je naam:

    Je e-mail adres:

    Je verhaal: