Menu Er is nog meer
2012

Filiaal nummer 100 in 70 jaar Dirk

Dirk van den Broek senior (88) opent op vrijdag 1 juni 2012 de honderdste vestiging van de door hem opgerichte supermarktketen. Op het Europaplein in Amsterdam, de stad waar hij 70 jaar eerder ook zijn eerste winkel betrok, op het Mercatorplein.

De opening van het nieuwe filiaal tegenover het RAI-complex toont aan dat de prijsvechter met zijn tijd meegaat. De nieuwe winkel telt maar liefst 950 m2, is ingericht naar de laatste signing, net als eerder bij de nieuwe filialen in Amersfoort, Leusden en Amstelveen. Na de zomer past Dirk ook de inrichting van de overige vestigingen gefaseerd aan.

Dirk-opleiding
De opening van de honderdste Dirk vormt een mijlpaal in het 70-jarig bestaan. Met een bijzondere invulling. Het nieuwe filiaal ligt vlak bij het ROC waar medewerkers les krijgen volgens de formule van Dirk. Een perfecte samenwerking. Het ROC leidt ook leerlingen op om bij verschillende filialen van Dirk aan de slag te gaan. Slimme actie Dirk!

Zelf een leuke ervaring met Dirk die je wilt delen?

Heb je zelf ook een leuke ervaring over Dirk of een mooie anekdote over 75 jaar Dirk van den Broek? Deel het met ons. Dat kan van alles zijn. Als het maar typisch Dirk is. Kortom: leef je uit! We nemen natuurlijk even contact met je op!

    Je naam:

    Je e-mail adres:

    Je verhaal: