Menu Er is nog meer
1992

Kolossale cheque als dank voor 50 jaar Dirk

Dirk van den Broek houdt zijn ogen maar moeilijk droog als hij op 7 november 1992 tijdens de jaarlijkse Jubilarissenavond een kolossale cheque krijgt overhandigd van bijna 100.000 gulden.

Het cadeau namens het personeel ontvangt hij op het podium van het eigen partycentrum Treslong in Hillegom bij de viering van het 50-jarig bestaan van de samenwerkende Dirk van den Broek-bedrijven. In stijl. het bedrag eindigt volgens de typische Dirk-traditie op vele negens (99.999, 50 gulden).

Kolossale cheque als dank voor 50 jaar Dirk

Niet alleen de inhoud maakt indruk op Dirk van den Broek, maar ook de manier waarop het bedrag is verzameld. Via een grootscheepse interne actie door het personeel met onder andere strippenkaarten.

Dirk van den Broek is dolblij met de keuze om het enorme bedrag te doneren aan het goede doel: het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. De donatie sluit perfect aan bij de wens van het ziekenhuis om de bouw van ouderverblijven naast de intensive care mogelijk te maken.

Met een mooie brief bedankt Dirk van den Broek alle medewerkers voor hun prachtige gebaar. Hij sluit af met: ‘Voor mij tekent het eveneens uw betrokkenheid met ons familiebedrijf. Ook voor die uiting ben ik u bijzonder erkentelijk. Dank u wel!’

Kolossale cheque als dank voor 50 jaar Dirk

Zelf een leuke ervaring met Dirk die je wilt delen?

Heb je zelf ook een leuke ervaring over Dirk of een mooie anekdote over 75 jaar Dirk van den Broek? Deel het met ons. Dat kan van alles zijn. Als het maar typisch Dirk is. Kortom: leef je uit! We nemen natuurlijk even contact met je op!

    Je naam:

    Je e-mail adres:

    Je verhaal: