Menu Er is nog meer
1967

Met Wim Sonneveld op het podium bij 25-jarig bestaan Dirk

Dirk van den Broek viert in 1967 het 25-jarig jubileum op grootse wijze: samen met 500 medewerkers in het bekende Amsterdamse hotel Krasnapolsky. Met als hoofdact een optreden van de populaire cabaretier Wim Sonneveld.

Tijdens zijn One-man Show nodigt Sonneveld Dirk van den Broek uit op het podium waar de entertainer hem op indrukwekkende wijze in het zonnetje zet. En terecht. De voormalige boerenzoon groeide in een kwart eeuw uit tot een groot zakenman met maar liefst zeven supermarkten, een trits aan restaurants, een hotel in Wijk aan Zee en onder andere een vakantiepark in Italië: Murialdo.

Dirk van den Broek maakt naam als ondernemer die succesvol tegen heilige huisjes schopt met zijn strijd tegen kartelvorming, vastgestelde verkoopprijzen, melkfabrikanten en verouderde verkoopmethoden. Dirk van den Broek staat ook bekend als een vaderfiguur die met belangstelling naar zijn mensen kijkt en luistert. Dirk van den Broek biedt volop kansen om omhoog te klimmen binnen het bedrijf, vooral aan jonge mensen.

Maar Dirk van den Broek beschikt natuurlijk ook over een slimme handelsgeest en een geheel eigen filosofie: ‘10 Dubbeltjes is meer dan 4 kwartjes… Ik heb dus liever 10 klanten dan vier.’

Zelf staat de jubilaris liever niet te lang stil bij het succes rond het 25-jarig jubileum. Dirk begint pas!

Zelf een leuke ervaring met Dirk die je wilt delen?

Heb je zelf ook een leuke ervaring over Dirk of een mooie anekdote over 75 jaar Dirk van den Broek? Deel het met ons. Dat kan van alles zijn. Als het maar typisch Dirk is. Kortom: leef je uit! We nemen natuurlijk even contact met je op!

    Je naam:

    Je e-mail adres:

    Je verhaal: